SPECIALIST ARTA CULINARA SI DESIGN BUFET RECE

Nivel carieră: Minim 1 an experienta
Localitate: Brasov si imprejurimi
Tipul postului: Full time
Cum ne dorim să fii?– Cerințe – 
  • Studii medii;
  • Specializare in domeniul gastronomic;
  • Experienta relevanta in domeniu de minim 1 an;
  • Creativitate in gastronomie;
  • Atitudine pozitiva in relatiile cu clientii si colegii;
  • Bun conducator cu un dezvoltat spirit de echipa;
  • Persoana dinamica si abila;
  • Fire comunicativa, amabila si energica;
  • Persoana cu rezistenta mare la stres;
  • Rigurozitate in ceea ce privesc regulile de igiena in alimentatia publica.
Ce vei face?  – Responsabilități –
  • Pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
  • Monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
  • Participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
  • Preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
  • Debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
  • Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
  • Responsabil cu respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si a termenelor de executie a acestora;
  • Pastreaza in bune conditii ustensilele si aparatura;
  • Respecta normelor de igiena si securitate a muncii;
  • Utilizeaza resursele existente, exclusiv in interesul firmei.
Ce îți oferim?…și alte beneficii…
  • Salariu atractiv;
  • Tichete de masa;
  • Transport decontat;
  • Posibilitatea unui loc de munca sigur;
  • Instruire la locul de munca;
  • Dezvoltare profesionala continua intr-un mediu placut, alaturi de o echipa formata din profesionisti.

FORMULAR DE APLICARE:

Nume și prenume (obligatoriu):

E-mail (obligatoriu):

Telefon (optional):

Încarcă CV (optional) (maxim 3 MB):