Agenția SMART job HR

Suntem o organizație care are ca obiect principal de activitate Managementul Resursei Umane.

Ceea ce a început ca un concept, ca o dorință de a asigura forța de muncă companiilor colaboratoare, s-a realizat și s-a completat cu necesitatea de a asigura Managementul Resursei Umane – administrarea de personal și activitatea de salarizare, în cele mai diverse domenii.

Serviciile sunt susținute cu suport și consultanță juridică de specialitate.

Conceptul s-a transformat ulterior în realitate, desigur, toate acestea cu ajutorul clienților, partenerilor, colaboratorilor și a tuturor celor care au crezut în elementele fundamentale SMART job HR.

Serviciile SMART JOB HR 

Privind obiectul principal de activitate al agenției – Managementul Resursei Umane – avem un standard ridicat de calitate a serviciilor furnizate și proactivitate pe piața forței de muncă, care dorește să ofere posibilități multiple de dezvoltare a clienților dornici să crească nivelul de performanță al mediului din care face parte, prin furnizarea de soluții sigure pentru desfășurarea activităților zilnice.

Vă prezentăm cele mai bune soluții de pe piața muncii și beneficiezi de sprijinul și consultanță de specialitate, oferite de un partener de încredere, care te susține pe durata întregului proces.

Suntem o agenție de plasare a forței de muncă care prestează servicii de recrutare și selecție de personal în România, înscrisă în Lista agentilor de ocupare a fortei de munca in strainatate, operator de date cu caracter personal la ANSPDCP Număr Registrul General: 0019277.

VIZIUNE

În orice proiect sau relație partenerială, vom utiliza maximum de competențe și resurse, de care dispunem, pentru a oferi soluții cât mai adecvate cerințelor partenerilor noștri, bugetului și termenelor limită necesare în derularea proiectelor.

SCOP

Scopul nostru este de a oferi soluții flexibile și servicii de calitate clienților noștri, într-o manieră prietenoasă și profesională.

MISIUNE

Furnizarea de servicii integrate în domeniul managementului resursei umane, adaptate cerințelor la piața muncii, sub deviza “Omul potrivit la locul potrivit”

Dezvoltarea ariei de clienți mulțumiți prin relații de lungă durată și mutual avantajoase. Implementarea  și dezvoltarea celor mai bune servicii în domeniu. În orice proiect sau relație partenerială, vom utiliza  toate resursele și competențele de care dispunem, pentru a oferi soluții flexibile, adecvate cerințelor, bugetului și termenelor limită exprimate de clienții noștri.

OBIECTIVE

“Obiectivul nostru este să oferim clienților noștri nu doar cele mai bune servicii, ci să devenim legendari pentru acestea.”

Obiectivul principal al organizației noastre este acela de a oferi servicii de dezvoltare pentru afacerea dumneavoastră, prin consultanții noștri, care au ca principal obiectiv identificarea celor mai adecvate forme de servicii,  care să răspundă exigențelor dumneavoastră.

Acte și autorizări: