STAGII DE PRACTICĂ

Un stagiu de practică sunt pregătiri la locul de muncă pentru cariere de practică profesioniste pentru studenți sau absolvenți de studii universitare (numiți stagiari).

SCOPUL 

Prin intermediul stagiilor de practică se oferă studenților oportunitatea de a se familiariza cu specificul și cultura unei organizații multinaționale și de a cunoaște fluxul de activități din cadrul unei unități sprijinind direct angajații în îndeplinirea activităților zilnice.

 FORME DE STAGII DE PRACTICĂ

Stagiile de practică, există într-o varietate de industrii și servicii. Un stagiar poate să fie plătit, neplătit sau parțial plătit (sub forma unei burse de studii). Stagiile plătite sunt prezente, de obicei, în arii cum ar fi medicina, arhitectura, știința, ingineria, dreptul, economice (în special contabilitate și finanțe), industrie și publicitate.

CARIERE

Începe-ți cariera cu un stagiu de practică la  SMART job HR!

Alături de programele de internship, stagiile de practică reprezintă o altă modalitate prin care SMART job HR sprijină studenții în vederea pregătirii lor.    

PROFILUL CANDIDATULUI

Programul se adresează tuturor studenților și masteranzilor care sunt interesați să dobândească o bază de cunoștințe practice în diverse domenii, să interacționeze cu profesioniști din mediul economic și să își formeze o imagine cât mai clară asupra fluxurilor și activităților specifice din aceste domenii. La finalul programului, participanții vor primi o adeverință care atestă efectuarea stagiului de practică în cadrul unitătii respective și calificativul obținut în urma parcurgerii acestuia.

CANDIDEAZĂ ȘI TU!

Pentru a aplica la acest program, vă rugăm sa ne transmiți CV-ul dumneavoastră și o scrisoare de motivație la adresa recutare@bvsmarthr.ro, încărcați CV-ul pe site sau completați CV-ul editabil de la secțiunea “Înregistrare candidați”, “Autentificare candidați”. Dacă întâmpinați probleme în accesare, vă rugăm să vă adresați la office@bvsmarthr.ro

Așteptăm candidatura dumneavoastră pe tot parcursul anului, urmând ca alocarea către un departament să se facă în funcție de numărul de stagii disponibile.

Internship-ul,

Poate fi o experiență de învățare remarcabilă, dar în același timp poate să îți strice reputația dacă nu te folosești de el în mod adecvat.