SMART Job HUMAN RESOURCES - Consultanta companii

EXTERNALIZARE  SERVICII 

RESURSE UMANE & PAYROLL
 • De ce servicii SMART job HR?  
 • De ce externalizarea serviciilor de resurse umane și payroll?

SERVICII SMART job HR

Obiectivul principal al agenției noastre este acela de a oferi servicii de dezvoltare pentru afacerea dumneavoastră, prin consultanții noștri care au ca principal obiectiv identificarea celor mai potriviți candidați pentru afacerea dumneavoastră.

Soluțiile noastre sunt axate pe două direcții care pun accent pe componenta umană, Recrutare și Administrare salariați.

OFERTE

Oferim încredere și siguranță prin procesele:

 • Proces care reduce costurile.

Oferim servicii de calitate prin care vă reduceți costurile aferente salarizării și administrării de personal.

 • Proces fără riscuri.

Preluăm responsabilitatea asociată calculelor și raportărilor, anulând astfel riscurile asociate erorilor de interpretare a legislației.

 • Proces sigur.

Asigurăm confidențialitatea informațiilor și securitatea datelor.

 • Proces eficient.

Timpul alocat pentru procesul de salarizare și administrare de personal îl puteți folosi mai eficient în activitățile specifice obiectului dumneavoastră de activitate.

 • Echipă specializată.

Specialiștii noștri vă pun la dispoziție informați privind modificările legislative din domeniul salarizării și al Codului Muncii.

 • Echipă dedicată.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție și asigură garanția succesului.

BENEFICII

Cel mai important beneficiu pentru companii, conform studiilor este reducerea costurilor cu până la  50%.

De asemenea, compania de recrutare dispune de o bază de date cu recomandări pentru identificarea candidaților valoroși, păstrează relații cu oameni cheie din diferite domenii de activitate, fiind permanent informată de evoluția pieței muncii.

Beneficiile serviciilor  SMART job HR:
 • Garantarea investiției și succesul recrutării prin respectarea cerințelor prestabilite.
 • În timp ce tu te ocupi de activitățile prin care aduci mai multă valoare companiei tale, îți găsim persoana potrivită.
 • Primești informații reale și obiective referitoare la candidații interesați de poziție.
 • Beneficiezi de atragerea candidaților care nu sunt într-o căutare activă a unui loc de muncă sau care nu s-au gândit la o schimbare până să fie contactați de recrutori.
 • Beneficiezi de posibilitatea contactării angajaților companiilor concurente.
 • Beneficiezi de suprapunerea valorilor candidaților cu valorile organizației tale.
 • Recrutorii noștri dezvoltă o procedura unică de interviu comportamental, ce asigură identificarea aspectelor care evidențiază acele competențe și componente motivaționale care îi sunt necesare candidatului pentru îndeplinerea misiunii cu succes.
 • Primești informații referitoare la motivația candidatului, pe baza cărora poți gândi un sistem de beneficii și un plan de dezvoltare al noului angajat.
 • Oferim siguranță, tratăm cu seriozitate confidențialitatea, ne asumăm responsabilitatea și reducem riscurile în toate activitățile noastre.
 • Identificam și găsim cea mai bună potrivire angajator- angajat fiind activi, flexibili și serioși cu toți clienții (candidați/companii) implicați în proiectele noastre.
 • Oferim flexibilitate și dezvoltăm proiecte/oferte personalizate atât pentru companii cât și pentru candidați.

SERVICIILE SMART job HR 

Sunt cea mai bună alegere de recrutare și selecție necesară pentru asigurarea de resursă umană după deviza, “Omul potrivit la locul potrivit”.

 • Beneficiezi de garanția investiției și a calității serviciilor!

Îți prezentăm cei mai buni oameni din piața muncii și beneficiezi de sprijinul și consultanța dată de un partener de încredere care te susține pe durata întregului proces.

EXTERNALIZAREA SERVICIILOR

Externalizarea serviciilor de recrutare este benefică deoarece agenția de resurse umane este o bună cunoscătoare a pieței de forță de muncă în domeniu, a angajatorilor și a nivelelor salariale pentru pozițiile respective.

Aceste avantaje îți asigură o rată mai mare de succes a proiectelor de recrutare, consultanță pe întreg procesul de recrutare în identificarea compatibilității candidatului cu echipa și printre altele aliniază valorile acestuia cu valorile companiei tale.

Toate aceste beneficii ale externalizarii serviciilor de recrutare se văd în câștigarea de timp, economisirea de bani pe termen lung iar rezultatele se pot vedea în candidații care rămân în compania ta și au o colaborare de lungă durată.

SOLUȚII

Prin urmare, consultanța oferită este importantă pentru identificarea nevoilor reale ale companiei și cerințele necesare misiunii.

Optând pentru soluții SMART job HR, adaptate nevoilor dumneavoastră, veți deveni mai eficienți din punctul de vedere al cheltuielilor, veți avea un control mai mare asupra resursei umane și asupra banilor. Și, nu în ultimul rând, veți avea mai mult timp pentru a vă bucura de toate obiectivele îndeplinite cu succes.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!