SERVICII SMART job HR

Obiectivul principal al agenției noastre este acela de a oferi servicii de dezvoltare pentru afacerea dumneavoastră, prin consultanții noștri, care au ca principal obiectiv, identificarea celor mai potriviți candidați pentru afacerea dumneavoastră. Soluțiile noastre sunt axate pe două direcții, care pun accent pe componenta umană, Recrutare și Plasare candidați.

RECRUTARE ȘI SELECȚIE – PLASAMENT PERMANENT

MUNCĂ PERMANENTĂ – încheierea contractului de muncă

Art.10 “Contractul individual de muncă este contractul, în temeiul căruia o persoană fizică, denumită salariat, se obligă să presteze munca pentru şi sub autoritatea unui angajator, persoană fizică sau juridică, în schimbul unei remuneraţii denumite salariu.”

ETAPELE PROCESULUI DE RECRUTARE ȘI SELECȚIE

  • Stabilim împreună cu dumneavoastră;
  • Consultanții analizează și folosesc cele mai eficiente metode și strategii;
  • Condiții pentru recrutare și selecție;
  • Evaluarea candidaților;
  • Primiți candidații potriviți.

BENEFICII

Cel mai important beneficiu pentru companii, conform studiilor este reducerea costurilor cu până la  50%.

De asemenea, compania de recrutare dispune de o bază de date cu recomandări pentru identificarea candidaților valoroși, păstrează relații cu oameni cheie din diferite domenii de activitate, fiind permanent informată de evoluția pieței muncii.

Recrutăm oameni pentru toate departamentele cheie ale fiecarei societăți:

  • Poziții de conducere;
  • Poziții de execuție și nivel operațional;
  • Poziții unice sau specializate pe nișe de piață;
  • Recrutare în masă pentru poziții entry-level.

SERVICIILE SMART job HR

Sunt cea mai bună alegere de recrutare și selecție necesară pentru asigurarea de resursă umană după deviza, “Omul potrivit la locul potrivit”.

  • Beneficiezi de garanția investiției și a calității serviciilor!

Îți prezentăm cei mai buni oameni din piața muncii și beneficiezi de sprijinul și consultanța, oferite de un partener de încredere, care te susține pe durata întregului proces.

EXTERNALIZAREA SERVICIILOR

Externalizarea serviciilor de recrutare este benefică, deoarece agenția de resurse umane este o bună cunoscătoare a pieței de forță de muncă în domeniu, a angajatorilor și a nivelelor salariale pentru pozițiile respective.

Aceste avantaje îți asigură o rată mai mare de succes a proiectelor de recrutare, consultanță pe întreg procesul de recrutare, în identificarea compatibilității candidatului cu echipa și, printre altele, aliniază valorile acestuia, cu valorile companiei tale.

Toate aceste beneficii ale externalizarii serviciilor de recrutare se văd în timpul câștigat, economisire de bani pe termen lung, iar rezultatele se pot vedea în candidații care rămân în compania ta și au o colaborare de lungă durată.

Prin urmare, consultanța oferită este importantă pentru identificarea nevoilor reale ale companiei și cerințele necesare misiunii.

SOLUȚII

Optând pentru soluții SMART job HR, adaptate nevoilor dumneavoastră, veți deveni mai eficienți din punctul de vedere al cheltuielilor, veți avea un control mai mare asupra resursei umane și asupra banilor. Și, nu în ultimul rând, veți avea mai mult timp pentru a vă bucura de toate obiectivele îndeplinite cu succes.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!