SMART Job HUMAN RESOURCES - Agentie de munca temporara

EXTERNALIZAREA SERVICIILOR

VALORI

Clienţii noştri sunt importanți pentru noi!

Dorim să vă dezvoltaţi, să lucraţi mai bine şi să creşteţi performanţa companiei dumneavoastră. Avem instrumentele necesare pentru a vă ajuta în acest sens. Vă putem sprijini să reduceţi costurile, să gestionaţi riscurile, să atrageţi resurse umane calificate sau să îi perfecționați pe cei existenți. Vă susținem să aduceţi o perspectivă nouă asupra modului în care faceţi afaceri, adaptându-vă, în acelaşi timp, tendinţelor economice.

Ne bucurăm foarte mult când ne ajutăm clienţii să aducă schimbări de durată în cadrul organizaţiei, în domeniul planificării, prin formare profesională și calificări. Resursa umană este “activul” cel mai important, demn de luat în seamă în cadrul oricărei companii și indispensabil în atingerea obiectivelor. O companie care acordă atenție resurselor umane are toate șansele să-și atingă obiectivele de business.

STRATEGII

  • Metodele, prin care vor fi atinse obiectivele, vizează creșterea economică și poziția pe piață a clienților noștri,
  • Implementarea de noi tehnologii integrate în resurse umane,
  • Ierarhizarea acțiunilor în funcție de momentul desfășurării și de resursele umane disponibile,
  • Dezvoltăm produse și servicii în proiectul “Consultanța în domeniul Managementului Resurselor Umane”
  • Proiecte de dezvoltare multilaterală “Business to Business”.

REZULTATE

Toate aceste beneficii ale externalizarii serviciilor de recrutare, de formare și calificări, se văd în câștigarea de timp și economisirea de bani pe termen lung. Rezultatele se pot vedea în candidații, care rămân în compania ta și au o colaborare de lungă durată.

SOLUȚII

Optând pentru soluții  SMART job HR, adaptate nevoilor dumneavoastră, veți deveni mai eficient din punctul de vedere al cheltuielilor, veți avea un control mai mare asupra resursei umane și asupra banilor. Și, nu în ultimul rând, veți avea mai mult timp pentru a vă bucura de toate obiectivele îndeplinite cu succes.

Prin urmare, consultanța oferită este importantă, pentru identificarea nevoilor reale ale companiei și cerințele necesare misiunii dumneavoastră.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!