TERMENI SI CONDITII

Acord de utilizare

Prezentul acord stabileste conditiile in care se va realiza furnizarea de catre B.V. SMART HUMAN RESOURCES SRL – nume comercial SMART job HR- catre dvs. a serviciilor de recrutare online implementate la www.bvsmarthr.ro, denumite in continuare “Servicii”.

Acest acord guverneaza folosirea serviciilor de catre dumneavoastra, indiferent daca aceasta se realizeaza contra cost sau daca achizitionarea este gratuita. Utilizarea ulterioara, de catre dumneavoastra, a serviciilor, este conditionata de acceptarea termenilor si conditiilor prezentului acord. Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei “Sunt de acord cu termenii de utilizare”, este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Prin urmare, din moment ce prezentul acord este echivalent unui contract incheiat intre SMART job HR si dumneavoastra, va sfatuim sa printati o copie a acestuia, pentru arhiva proprie.

SMART job HR protejeaza dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului, atat in calitate de candidat, cat si in calitate de companie, cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Echipa SMART job HR pastreaza in siguranta, in baza de date, informatiile transmise de catre toti utilizatorii inscrisi pe site-ul www.humangest.ro. Aceste informatii vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost transmise si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe site.

Acord de utilizare informatii personale candidat

Informatiile transmise de utilizator in momentul crearii contului, fie candidat, fie companie, precum si acele informatii transmise ulterior crearii contului vor fi supuse acelorlasi conditii de confidentialitate. Informatiile despre datele personale ale candidatilor vor putea fi vizualizate fie din CV-urile transmise ca aplicatii la joburile companiilor, fie prin cumpararea acestora de catre companii din baza de date a site-ului. Utilizatorilor care doresc sa isi creeze cont de candidat pe site-ul SMART job HR li se vor solicita informatii corecte privind numele, prenumele, adresa de domiciliu, o adresa valida de e-mail, precum si numarul de telefon. Aceste date vor fi prezente in CV si sunt absolut necesare pentru a obtine statut de candidat la un job vacant. SMART job HR asigura utilizatorii site-ului ca nu va divulga sau utiliza informatiile colectate in alte scopuri decat cele declarate, dar le va putea utiliza in interes propriu pentru realizarea de statistici utile dezvoltarii activitatii site-ului.

CV-urile candidatilor.

Avand in vedere ca obiectul de activitate al site-ului este recrutarea online, informatiile din CV-uri pot fi divulgate doar in urmatoarele situatii:

– de catre candidat in momentul aplicarii la un job postat pe site;

– cand o companie a cumparat din baza de date CV-ul corespunzator criteriilor de cautare.

Utilizatorii site-ului cu statut de candidat pot alege sa isi ascunda datele personale fata de anumite companii sau pot declara un CV ca fiind confidential pentru orice companie. SMART job HR nu poate fi facut raspunzator pentru dezvaluirea informatiilor catre companii daca CV-ul nu este Ascuns sau Confidential. Securitatea contului de utilizator Intrarea intr-un cont de candidat sau angajator se realizeaza prin user, o adresa valida de e-mail si prin parola aleasa de utilizator. SMART job HR garanteaza confidentialitatea acestor informatii. Fiecare utilizator se va asigura ca user-ul si parola nu vor putea intra in posesia unor terte persoane, fara acordul lor. Modificarea parolei este o forma de protejare a informatiilor fata de persoanele neautorizate sa faca modificari in cont.

Serviciile SMART job HR va ofera Serviciile pentru utilizarea carora v-ati inregistrat in paginile siteului www.bvsmarthr.ro, in conformitate cu prevederile prezentului acord.

Procesul de inregistrare

Pentru ca noi sa va putem furniza Serviciile descrise in preambulul acestui acord, este necesar ca dumneavoastra sa inregistrati la noi o cerere de furnizare a serviciilor. Cerere se poate face prin inregistrarea datelor dumneavoastra in pagina dedicata acestui proces.

Procesul de inregistrare implica furnizarea unor date catre SMART job HR, care pot include, dar fara a se limita la: adresa dvs. de email, numele dumneavoastra, date despre dumneavoastra sau despre compania dumneavoastra, informatii / optiuni privind facturarea serviciilor (daca este cazul), si alte informatii. Ca urmare a inregistrarii cererii dumneavoastra pentru furnizarea Serviciilor, SMART job HR isi rezerva dreptul, aflat la discretia sa, de a refuza orice activare a unui serviciu catre o anumita persoana, fara obligativitatea de a motiva acest refuz.

De asemenea, ar trebui sa stiti ca serviciul nu va fi disponibil decat atunci cand exista confirmarea ferma ca s-a realizat plata pentru utilizarea sa (daca activarea serviciului nu este conditionata de plata). Este important si faptul ca utilizarea de catre SMART job HR a informatiilor furnizate de dumneavoastra ca urmare a completarii procesului de inregistrare, este explicata in Politica de confidentialitate implementata de SMART job HR.

In situatia in care v-ati inregistrat cererea de utilizare si folositi serviciile, va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:

Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati SMART job HR despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 20 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

Nici unul dintre URL-urile pe care le-ati comunicat SMART job HR in procesul de inregistrare nu contine pagini care includ sau fac trimitere la informatii de genul celor de mai jos:

-material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale,etc;material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;

-material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul deautor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, etc.

-material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;

-material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;

-material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sau supus oprobiului public;

-material pe care SMART job HR, la simpla sa discretie, il considera ca fiind neadecvat, data fiind nerespectarea de catre acesta a termenilor prezentului acord. Nu este necesar a exista o motivatie in acest sens.

Veti pastra cu grija datele contului dumneavoastra de utlizator al serviciilor. Nu veti divulga nimanui parola sau numele de utilizator, in caz contrar urmand a va asuma, in intregime, responsabilitatea privind orice prejudiciu provocat dumneavoastra, SMART job HR sau unor terte persoane prin divulgarea acestor informatii.

Nu veti copia, vinde, redistribui, inchiria sau subinchiria, sau realiza orice alta actiune de natura a transfera contul dumneavoastra de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. in legatura cu activarea contului de utilizator, catre nici o terta parte, fara acordul expres si anterior al SMART job HR.

Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dumneavoastra prin acceptarea termenilor acestui acord.

Aveti intreaga capacitate de exercitiu si intreaga responsabilitate de a incheia prezentul acord si de a duce la indeplinire obligatiile asumate prin acesta.

In conditiile in care isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, SMART job HR poate refuza sau anula furnizarea serviciului catre dumneavoastra, poate sterge contul dumneavoastra de utilizator in orice moment, pentru oricare dintre nerespectarile prevederilor prezentului contract.

Pentru a se asigura ca dumneavoastra respectati obligatiile asumate mai sus, SMART job HR poate monitoriza, cu caracter de”verificare prin sondaj”, continutul paginilor web sau al siteurilor care corespund URL-ului furnizat de dumneavoastra in procesul de inregistrare.

Furnizarea serviciilor de catre SMART job HR presupune dreptul SMART job HR de a republica saptamanal, fara nici o comunicare prealabila catre dumneavoastra, anunturile primite spre publicare de catre SMART job HR in baza solicitarilor active ale dumneavoastra. Sistarea republicarii anunturilor se va putea face in conditiile primirii de catre SMART job HR a unei cereri exprese in acest sens din partea dumneavoastra.

Plata (acest capitol este aplicabil doar daca, in momentul inregistrarii cererii de activare, finalizarea activarii este conditionata de plata unor sume de bani)

Sunteti de acord sa platiti SMART job HR orice taxa de activare a serviciului si orice abonamente (aflate in legatura cu serviciul ales de dumneavoastra) care au fost precizate pe website la momentul in care dumneavoastra v-ati inregistrat cererea de furnizare a serviciilor. Completarea si trimiterea cererii de furnizare a serviciului da automat dreptul SMART job HR la incasarea de la dumneavoastra a taxelor sau abonamentelor corespunzand activarii si inceperii furnizarii serviciilor.

Aceste plati vor fi realizate, in functie de optiunea dumneavoastra, o singura data, lunar sau anual. Intelegeti si acceptati ca, daca doriti sa renuntati la furnizarea serviciului, pentru ca aceasta renuntare sa fie una efectiva, va trebui sa fie realizata INAINTE de momentul de inceput al unei noi perioade de abonament. Aceasta regula este  foarte importanta mai ales atunci cand ati optat pentru plata cu card a serviciilor, cand plata se realizeaza prin tragerea automata, la intervalele de timp specificate de dumneavoastra, a sumelor reprezentand plata.

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere la plata sumelor de bani catre SMART job HR va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care SMART job HR isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, sunteti de acord si intelegeti sa RAMBURSATI IN TOTALITATE CATRE B.V. SMART HUMAN RESOURCES SRL TOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA IN LEGATURA CU RECUPERAREA SAU INCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLATITTE.

Modificarile de pret si alte modificari

Serviciile furnizate de SMART job HR au la baza un anumit numar de anunturi. SMART job HR isi poate schimba pretul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice alta clauza a prezentului acord. Schimbarea se poate produce in orice moment si va fi vizibila prin majorarea / reducerea preturilor afisate in paginile bvsmarthr.ro.

Noile coordonate de pret vor deveni efective de la momentul primului termen de plata impus de catre SMART job HR clientilor sai. Schimbarile referitoare la alte clauze decat cele referitoare la pret vor deveni efective in 15 (cincisprezece) zile de la data publicarii lor pe site. Daca nu sunteti de acord cu modificarile clauzelor acordului, va trebui sa renuntati la furnizarea serviciului inainte ca aceste modificari sa devina efective. In alta situatie, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca inactivitatea dumneavoastra este echivalenta cu acceptarea modificarilor.

Termenul si incetarea prezentului acord

Prezentul acord va incepe sa-si produca efectele din momentul in care SMART job HR va accepta cererea dumneavoastra de inregistrare. Acordul va continua sa isi produca efectele pana la momentul la care partile vor dori incetarea sa. De la momentul activarii serviciului, oricare dintre parti poate denunta unilateral prezentul contract, cu obligatia notificarii prealabile a celeilalte parti.

Mai mult insa, SMART job HR isi rezerva dreptul de a denunta prezentul contract, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, in situatia in care considera ca dumneavoastra ati incalcat o prevedere a prezentului acord.

Nu se va realiza returnarea nici unei plati, la momentul la care prezentul acord inceteaza sa isi mai produca efecte. Sectiunile prezentului acord continua sa isi produca efecte chiar si dupa incetarea acestuia.

Returnarea platilor

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Confidentialitate

SMART job HR nu va divulga in mod intentionat nici o informatie in privinta datelor dumneavoastra de client, fara

permisiunea dumneavoastra directa. Daca optati pentru aceasta varianta, statisticile furnizate de SMART job HR vor fi strict private, putand fi accesibile doar administratorilor nostri si utilizatorilor contului creat de dumneavoastra.

Drepturi de autor

Intelegeti si sunteti de acord ca Serviciile si toate elementele grafice, pozele, secventele de cod, aplicatiile folosite, datele colectate si orice alte elemente incorporate bunei functionari a serviciilor sunt proprietatea exclusiva a SMART job HR. In completare, intelegeti ca SMART job HR detine toate drepturile, cu deplina putere, asupra: marcilor comerciale sau de firma, inventiilor, secretelor comerciale, know-how-ului, tehnologiei, software-ului corelate cu furnizarea sau operarea Serviciului.

Drepturile pe care dumneavoastra le aveti, asupra serviciului de care beneficiati, sunt limitate strict la drepturile garantate expres in acest Acord.

Declinare a garantiei

SMART job HR nu ofera nici un fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii sau utilitatii consecintelor utilizarii serviciului SMART job HR. Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara. In nici un caz, SMART job HR nu va putea fi considerata responsabila fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit, si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca SMART job HR a fost notificat sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii. Mai mult, SMART job HR nu poate fi facut responsabila in nici un fel pentru datele dumneavoastra care sunt stocate pe computerele SMART job HR, in sistemul SMART job HR, indiferent daca aceasta stocare se realizeaza ca urmare a furnizarii serviciului sau nu.

Alte garantii

Sunteti de acord sa nu solicitati si sa nu cereti SMART job HR sau reprezentatilor SMART job HR nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, costuri (incluzand dar fara a se limita la onorariul avocatilor si orice alte costuri de judecata), aparute in conexiune cu orice actiune in justitie bazata pe o incalcare a termenilor prezentului contract. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramane in vigoare si dupa momentul incheierii relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SMART job HR.

Rezilierea acordului

In situatia in care nu sunteti multumit de modul in care este furnizat serviciul in totalitatea sa ori in diverse componente ale acestuia, singurul mod in care puteti remedia aceasta nemultumire este sa anulati contul de utilizator sau cererea de inregistrare (daca nu a inceput inca furnizarea serviciului). Intelegeti insa ca in aceasta situatie nu se vor returna platile deja efectuate catre SMART job HR.

Termeni generali

Acest acord este guvernat de legislatia romana in vigoare. De asemenea, intelegeti si sunteti de acord ca orice litigiu rezultat ca urmare a aplicarii termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul acord, sa fie de competenta instantelor romane de la sediul SMART job HR.

Publicitate

SMART job HR poate include numele de domeniu si logo-ul siteului dumneavoastra in lista clientilor proprii, parteneri, sau in diverse comunicate de presa.

Intrebari

Daca aveti intrebari cu privire la intelesul sau interpretarea unor termeni ai prezentului acord, va rugam sa ne contactati la office@bvsmarthr.ro. Va multumim ca ati ales SMART job HR pentru a gestiona cariera dumneavoastra ori recrutarea de personal in cadrul companiei dumneavoastra.